UMED İstanbul Lokali, Taksim’de Hizmetinizde

2
2679

SAYIN ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MEZUNU ARKADAŞLARIMIZ,

İSTANBUL YÜKSEK TİCARET, MARMARA ÜNİVERSİTESİ VE ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ’NİN ORTAK LOKALİ OLAN PERA LOKAL CAFE&RESTAURANT , SİZ DEĞERLİ MEZUNLARIMIZIN HİZMETİNİZDEDİR.

LOKALİMİZDE, ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ RESMİ ÜYELERİNE, MENÜ FİYATLARI ÜZERİNDEN YÜZDE 20 İNDİRİM YAPILACAKTIR.

RESMİ ÜYELERİMİZİN KARTLARI ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ADRESLERİNE GÖNDERİLECEKTİR. ÜYELİK İŞLEMLERİ SIRASINDA, RESİM VERMEMİŞ ÜYELERİMİZİN EN KISA ZAMANDA DERNEK MERKEZİMİZE RESİMLERİNİ YOLLAMALARI RİCA OLUNUR.

O SÜREÇ ZARFINDA LOKALİMİZDEN YARARLANMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ DE, UMED ÜYESİ OLDUKLARINI BELİRTTİKLERİ TAKDİRDE İNDİRİMLERDEN YARARLANABİLECEKTİR.

PERA LOKAL CAFE&RESTAURANT

İSTİKLAL CADDESİ MISIR APARTMANI NO: 163 KAT:1

BEYOĞLU İSTANBUL

İLETİŞİM: LOKAL MÜDÜRÜ ERGÜN İLGEN 0533 3152087

REZERVASYON TEL : 0212 249 91 06

VERİLEN HİZMETLER

CUMA VE CUMARTESİ CANLI MÜZİK / FASIL

ÇARŞAMBA GÜNLERİ HALUK ÇETİN İLE (ŞİİR İÇİ ŞARKILAR)

öZEL GÜN KUTLAMALARI

DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ

NİŞAN TÖRENLERİ

GRUP YEMEKLERİ

MEZUNİYET VE DÖNEM ARKADAŞLARI YEMEĞİ

YEMEKLİ İŞ TOPLANTI / SEMİNERLERİ

DÜZENLİ ÖĞLE YEMEKLERİ

 

 

2 YORUMLAR

  1. Kemal Bey cigim ve Mehmet Arkadasim, Bu haberi beigenp anlamadiysaniz size bu haftaki Alem dergisini okumanizi tavsiye ederim. Orada da cagdas sanat haberi olarak İstanbul Modern in Loft unu da isleten Umut Ozkanca nin Contemporary İstanbul fuarini ziyaret ettigini ve sergilenen tum isleri tek tek incelediginı yazmislar. Siz de Umut Bey gibi sanata daha yakin olmak icin once bu tip fuarlari ziyaretle ise baslayabilirsiniz. Ama derseniz ki ben zaten sanatin icindeyim sadece bu haber yerine kendi haberimin cikmasini isterdim o zaman Bedri Baykam ve Mehmet Guleryuz le yakinlasmanizi tavsiye derim. Cagdas sanat haberi nerede, nasil olunurmus onlar genclere feyz vermeli. Tabii bu tip sanat haberleri benim olayim degil diyorsaniz da bence sizi futbol acar. Ne de olsa ata sporumuz. Hele ki oynamayi seviyorsaniz. Performansinizi iyice arttirir.